0
Uporabniški računPrijava / Registracija
Pomoč in podpora041 639 088

Štampiljke

Potrebujete štampiljko z logom vašega podjetja, imenom ali katerikoli drugim simbolom? Pri nas dobite vse vrste štampiljk po ugodni ceni.
Te so odlična rešitev za dajanje pečata vašega podjetja, hkrati pa vam pomagajo pri prepoznavnosti in gradnji vaše blagovne znamke. Ko vaše podjetje začne rasti, kot vodja začnete razmišljati o pomenu videza vašega podjetja. Vodje mnogih podjetji namreč posvetijo največ pozornosti velikim spremembam, pozabijo pa na tiste male, ki naredijo velik vtis na kupcih ali poslovnih partnerjih, brez da bi se znesek v blagajni močno zmanjšal. Ena izmed najpreprostejših, a hkrati učinkovitih rešitev so štampiljke. Ta osnovna pisarniška potrebščina veliko pripomore k temu, da vaše podjetje postane bolj profesionalno, ne samo za zaposlene, temveč tudi za stranke in dobavitelje.

Štampiljke lahko dandanes dobite v skoraj vseh oblikah, velikostih in dizajnu, ki si jih lahko predstavljate. Pripomorejo k olajšanju dela računovodskega oddelka, hkrati pa se računi in potrdila prikažejo v bolj profesionalni luči. Najpogosteje uporabljene štampiljke so tiste s podpisi, ki vam lahko prihranijo ogromno časa, ki bi ga sicer namenili podpisovanju razne dokumentacije. Uporaba vam prihrani tudi številne napake, sploh za podjetja, ki dnevno obdelujejo veliko količino dokumentov. Iz tega vidika so štampiljke glavni razlog za povečanje produktivnosti na delovnem mestu.

Ponujamo vam lahke, priročne in kakovostne štampiljke, ki imajo vgrajeno blazinico različnih barv. V naši ponudbi imamo široko paleto štampiljk, primernih tako za manjša podjetja, kot tudi za samostojne podjetnike in večja podjetja. Na voljo so v različnih velikostih in oblikah. Izberete lahko med pravokotno obliko (različni pravokotniki), podolgovato, trikotno, kvadratno, okroglo ali ovalno obliko. Naredite korak k večji profesionalnosti vašega podjetja in boljši prepoznavnosti svoje blagovne znamke s preprosto rešitvijo, ki vam bo prihranila čas in denar.
 

Preberi tudi...

1

Tekstil, ki vzbuja spomine

Imate svoj slogan, ki bi ga radi zakričali v svet ali pa bi radi brez besed okolici sporočili kaj imate radi ali to, kar preprosto ste?

PODROBNO

Reklamni napisi

Bodite prepoznavni…

PODROBNO
1

Tisk na majice

Iščete majico z unikatnim napisom?

PODROBNO
1

Vezenje na majice

Povečajte prepoznavnost blagovne znamke in razveselite zaposlene …

PODROBNO
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za nakupe nad 180 EUR.
VPRAŠANJA IN INFORMACIJE
Za vse informacije nas pokličite na 041 639 088 ali nam pošljite sporočilo.
VRSTE PLAČIL
Nudimo plačila po predračunu in po povzetju.
100% VAREN NAKUP
Opravite nakup brez tveganja zlorabe kreditnih kartic. Vaši podatki so pri nas varni.