0
Uporabniški računPrijava / Registracija
Pomoč in podpora041 639 088

Tisk majic

sitomat-majica-top-vsi
Nudimo vam kvaliteten tisk na majice in ostali promocijski tekstil. Tiskamo z različnimi tehnikami na vse vrste tekstila, vrsta tiska je odvisna od materiala, motiva, količine in vaših želj.
 
Tekstilni izdelki tvorijo največjo skupino promocijskih izdelkov. Pri nas vam nudimo največjo izbiro med njimi. Naša ponudba vsebuje majice, polo majice, kape, flise, vetrovke, torbe, brisače, delovna oblačila, športna oblačila in drugo. Izbirate lahko med 2000 izdelki in med 50 različnimi znamkami. Pri nas najdete tudi vse: majice za športne klube, druga športna oblačila za športne klube, majice za društva, majice za šole, majice za vrtce, majice za zaposlene in druge skupine. Tiskane majice lahko uporabite tudi kot darilo za poslovne partnerje.
 
Želite kvalitetno potiskano majico, individualno obravnavo in ugodno ponudbo?
Pokličite nas: 01 89 50 370, 041 639 088

Tisk na majice za vse priložnosti 

Če želite popolnoma unikatno majico, nam motiv in vaše želje pošljite po e-pošti: sitomat@sitomat.si in poslali vam bomo ponudbo.
 
Če pa motiva še nimate oblikovanega, nam lahko zaupate vaše želje in vam pripravimo tudi motiv in ga natisnemo na majico. S tem vam prihranimo veliko časa z iskanjem primernega motiva. 

Tehnike tiska, ki jih uporabljamo pri nas 

V našem podjetju za tisk na majice in tekstil uporabljamo različne tehnike tiska. Tehnika je odvisna od želje naročnika in od materiala na katerega se tisk izvaja. Pri večini materialov lahko tehnike tudi kombiniramo.

1.DIREKTNI TISK NA MAJICE

Prednosti tega tiska so predvsem v ceni tiska za manjše količine, npr. tisk na eno majico , jakno ali drug tekstilni proizvod. Ker so stroški priprave nižji kot pri sitotisku, kjer priprava sita za tisk vzame kar nekaj časa in napora, je cena na enoto nižja. Vendar ima ta tisk poleg svoje velike prednosti tudi nekaj slabosti, namreč barve niso toliko zdržljive kot pri sitotisku, zato z več pranji prej zbledijo in se sperejo. Pri direktnem tisku se barve fiksirajo v preši, enako kot pri foliji, vendar je čas fiksiranja daljši zato neprimeren za poliester.

2.TERMO TISK NA MAJICE s preslikači, FLOK in FLEX folijo

Glavna prednost termo tiska je enostavnost izdelave, ter možnost tiska na težje dostopne predele izdelka. Primeren je za manjše naklade, ali naklade kjer se odtisne ime in številka - na primer tisk na športne drese, uniforme z imenom, kape, torbe, dežnike idr. Obstojnost takega tiska je visoka, je pa pranje običajno omejeno na 40°C. 

Velika prednost tega tiska je, da je na voljo izjemno veliko barv in tekstur folij, ki jih lahko uporabimo za unikatno izdelane majice ali drug tekstil, na primer folijo, ki je na dotik mehka in žametna, refleksivno folijo, fluorescentno folijo, metalik folijo. 

3.SITOTISK NA TEKSTIL

Sitotisk je najbolj primerna oblika tiska na majice, vendar je zaradi večjega začetnega stroška priprave primeren za tisk majic v večjem številu - od 25 majic pa do nekaj tisoč. Pozitivna lastnost tega tiska je, da cena na enoto pada z večanjem števila odtisov. V dobro šteje tudi izjemno visoka obstojnost tiska in možnost pranja tekstila do 60°C. Sitotisk je mogoč na dva načina in sicer direktni sitotisk na majice in  drug tekstil, ter posredni sitotisk, kjer se motiv najprej natisne na prenosno folijo, nato pa to folijo s termično obdelavo natisnemo na majico (toplotna preša).  
 
Pri temnih majicah in tekstilu moramo upoštevati, da je potrebno uporabiti podložno barvo (belo) zato se cena poveča za eno barvo. Sitotisk izvajamo v maksimalno 6 barvah, po tisku se barve fiksirajo v industrijski peči. Tekstil je po tisku tudi na potiskanem delu mehak na dotik.
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za nakupe nad 180 EUR.
VPRAŠANJA IN INFORMACIJE
Za vse informacije nas pokličite na 041 639 088 ali nam pošljite sporočilo.
VRSTE PLAČIL
Nudimo plačila po predračunu in po povzetju.
100% VAREN NAKUP
Opravite nakup brez tveganja zlorabe kreditnih kartic. Vaši podatki so pri nas varni.