0
Uporabniški računPrijava / Registracija
Pomoč in podpora041 639 088

Izvirno darilo za poslovne partnerje

Na prehodu iz enega v drugo obdobje se zavemo dobrih trenutkov, lepih reči, in tistih, ki so nam takrat, ko je bilo potrebno, stali obstrani, nas tiščali naprej, delili z nami optimizem, krepili našo intuicijo in utrjevali našo poslovno zavest.

Naši poslovni partnerji nas povezujejo in plemenitijo, motivirajo in dopolnjujejo, včasih tudi ujezijo, a so ob koncu dneva vendarle tudi oni »samo« ljudje. Pomembni ljudje. Zato se ob prehodu v novo leto zmeraj spomnimo nanje. Z iskreno pozornostjo, ki jo namenimo poslovnemu partnerju, pokažemo, da nam je mar.

Svojim poslovnim partnerjem podarite kakovostno, majhno, a dragoceno darilo ali unikatni promocijski material, ki ima dušo. To dobite pri nas.

Pokažite poslovnemu partnerju svojo kreativo in na kakovostno in perfektno ukrojeno majico napišite lastnost, ki jo pri njem najbolj cenite ali na jopico kako vas vedno pozdravi, ko se slišite po telefonu. Podarite jim nahrbtnik ali torbico z vašim logotipom in poskrbite, da boste z njimi na poti. Za zimske dni imamo brezrokavnik, za gurmane predpasnik. Tiskamo na majice, kapice ali rutice in vse druge vrste tekstila. Poglejte si našo ponudbo!

Ponujamo tudi unikatna promocijska darila, ki so lahko tudi lično zavita in unikatno potiskana. Sem sodi naša ponudbo skodelic za kavo, skodelic za čaj ali desertnih krožnikov. Opremite jih z napisom ter bodite ob poslovnih partnerjih, ko uživajo v svoji razvadi.

Naj vas poslovni partner ceni zaradi posebnih, unikatnih, kakovostnih in trajnih malih stvari, naj z vami deli nasmeh ter naj se spomni na vas tudi takrat, ko bo luč v pisarni že zdavnaj ugasnila.

Ste dobili idejo? Pišite nam!

Preberi tudi...

1

Tekstil, ki vzbuja spomine

Imate svoj slogan, ki bi ga radi zakričali v svet ali pa bi radi brez besed okolici sporočili kaj imate radi ali to, kar preprosto ste?

PODROBNO

Reklamni napisi

Bodite prepoznavni…

PODROBNO
1

Tisk na majice

Iščete majico z unikatnim napisom?

PODROBNO
1

Vezenje na majice

Povečajte prepoznavnost blagovne znamke in razveselite zaposlene …

PODROBNO
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za nakupe nad 180 EUR.
VPRAŠANJA IN INFORMACIJE
Za vse informacije nas pokličite na 041 639 088 ali nam pošljite sporočilo.
VRSTE PLAČIL
Nudimo plačila po predračunu in po povzetju.
100% VAREN NAKUP
Opravite nakup brez tveganja zlorabe kreditnih kartic. Vaši podatki so pri nas varni.