0
Uporabniški računPrijava / Registracija
Pomoč in podpora041 639 088

Promocijski material

Promocijski material je oblika trženja, ki ozavešča javnost o vašem podjetju, hkrati pa predstavlja tradicionalen način oglaševanja, ki še vedno dosega odlične poslovne rezultate. Raziskave namreč kažejo, da se 62% ljudi spominja imena in podrobnosti podjetja, ki jim je podarilo promocijski izdelek. Iz tega razloga so lični in kakovostni promocijski izdelki v današnjem času še vedno zelo močno marketinško orodje.

Njihova ključna prednost je dostop do dragocenega oglasnega prostora. Če poslovnemu partnerju podarite darilo, ki ga bo postavil na svojo pisalno mizo, boste s tem dosegli vidnost vaše blagovne znamke vsem tistim, ki bodo vstopili v vašo pisarno. Podoben ali še večji učinek lahko dosežete s potiskanimi majicami z vašo blagovno znamko ali vašim sloganom.

Promocijski material, ki ga bodisi koristite za lastno promocijo svojega podjetja ali pa namenite partnerjem kot poslovno darilo, je segment, ki v očeh mnogih ustvari mnenje o vas in vašem poslu. Posledično je pomembno, da je ta kakovosten, skrbno izbran in da ima dodano vrednost uporabnosti. Večkrat, ko uporabnik vidi vaš promocijski material, večjo prepoznavnost pridobiva vaša blagovna znamka, hkrati pa so tudi prodajni rezultati boljši.

Promocijski material, ki bo hkrati povečal vašo prepoznavnost ter poskrbel, da si vas bodo zapomnili, mora biti uporaben in koristen. Dodatne točke pridobite tudi s tem, da je izdelek nov in inovativen, ter da je v konceptu vaše dejavnosti. Če je vaša dejavnost proizvodnja športnih oblačil, so razne majice, trakovi ali kape odlična izbira za vaš promocijski material. Kot odvetniška pisarna pa raje posezite po papirniškem materialu, ki gre z roko v roki z vašo panogo. Za dosego željenega učinka, ki ga s promocijskim materialom želite doseči, je tega priporočljivo personalizirati (ko govorimo o materialu, namenjenemu poslovnim darilom). To najlažje dosežete s tiskom na majice, ki ga že vrsto let izvajamo na kakovosten material, hkrati pa na edinstven način s tiskom dosežemo zadovoljstvo prejemnika.

Promocijski material, ki ga ponujamo, je visokokakovosten in dostopen po veleprodajni ceni. Nudimo vam pester nabor kakovostnih izdelkov, primernih za različne panoge, hkrati pa vam ponujamo strokovno svetovanje pri izbiri najboljšega in najučinkovitejšega promocijskega materiala.  

Preberi tudi...

1

Tekstil, ki vzbuja spomine

Imate svoj slogan, ki bi ga radi zakričali v svet ali pa bi radi brez besed okolici sporočili kaj imate radi ali to, kar preprosto ste?

PODROBNO

Reklamni napisi

Bodite prepoznavni…

PODROBNO
1

Tisk na majice

Iščete majico z unikatnim napisom?

PODROBNO
1

Vezenje na majice

Povečajte prepoznavnost blagovne znamke in razveselite zaposlene …

PODROBNO
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za nakupe nad 180 EUR.
VPRAŠANJA IN INFORMACIJE
Za vse informacije nas pokličite na 041 639 088 ali nam pošljite sporočilo.
VRSTE PLAČIL
Nudimo plačila po predračunu in po povzetju.
100% VAREN NAKUP
Opravite nakup brez tveganja zlorabe kreditnih kartic. Vaši podatki so pri nas varni.