0
Uporabniški računPrijava / Registracija
Pomoč in podpora041 639 088

Tekstil, ki vzbuja spomine

674
Imate svoj slogan, ki bi ga radi zakričali v svet ali pa bi radi brez besed okolici sporočili kaj imate radi ali to, kar preprosto ste? Potiskana majica z vašim najljubšim stavkom ali sliko bo govorila namesto vas. Poleg tega lahko nanjo vtisnete nepozabne spomine iz najpomembnejših dogodkov v vašem življenju. Če vas v kratkem čaka dogodek, ki ga želite zabeležiti na poseben način ter hkrati omogočiti, da v spominu ostane tudi vašim povabljenim, naredite nekaj posebnega, natisnite in personalizirajte tekstil, ki bo tudi vaše najbližje večkrat spomnil na dogodek, vreden tega, da se ga zabeleži.

Ker tiskamo po smernicah, ki jih je zasnovala nova tehnologija, lahko na majice natisnemo popolnoma vse, kar lahko natisnemo tudi na papir. Pomembno je le, da našim tiskarjem in oblikovalcem sporočite kaj je tisto, kar želite da žari na vašem tekstilu, za ostalo pa bomo poskrbeli mi. Izpolnimo lahko tudi najbolj zahtevne želje, saj imamo že vrsto let izkušnje na tem področju. Poleg tega bo tisk na vaših majicah ostal trajen kar pomeni, da jih boste lahko poljubno prali v pralnem stroju brez skrbi, da bi se vaši spomini na njih izbrisali. Blago iz katerega so majice izdelane je visokokakovostno kar pomeni, da bodo te imele izredno dolgo življenjsko dobo, zato jih boste lahko nosili znova in znova.

Bodite posebni, bodite drugačni! Sebi in svojim najbližjim natisnite osebne majice, ki bodo prav vsakega spominjale na vas in na posebne dogodke, ki ste jih doživeli skupaj. Potiskane majice so tudi odlično darilo za vse, ki imajo kakšno posebno lastnost in želite, da jih ta na majicah vedno spominja. Za vse dodatne informacije o načinu tiska ali blaga na katerega tiska naša ekipa, se posvetujte z našimi svetovalci, ki vam bodo z veseljem svetovali kaj izbrati. Pišite nam ali nas pokličite in takoj boste dobili odgovore na svoja vprašanja.
 

Preberi tudi...

Reklamni napisi

Bodite prepoznavni…

PODROBNO
1

Tisk na majice

Iščete majico z unikatnim napisom?

PODROBNO
1

Vezenje na majice

Povečajte prepoznavnost blagovne znamke in razveselite zaposlene …

PODROBNO
1

Naj vaše vozilo dobi novo podobo

Trenutno eden izmed večjih in najprepoznavnejših marketinških trendov na slovenskem trgu je prelep vozila.

PODROBNO
BREZPLAČNA DOSTAVA
Brezplačna dostava za nakupe nad 180 EUR.
VPRAŠANJA IN INFORMACIJE
Za vse informacije nas pokličite na 041 639 088 ali nam pošljite sporočilo.
VRSTE PLAČIL
Nudimo plačila po predračunu in po povzetju.
100% VAREN NAKUP
Opravite nakup brez tveganja zlorabe kreditnih kartic. Vaši podatki so pri nas varni.